Route 

Vanuit Basel is de kortste weg naar Kippel via Bern-Thun-Spiez-Frutigen-Kandersteg. Hier gaat u met de auto op de autotrein richting Goppenstein (12 min.). Na het verlaten van de autotrein is het nog 5 minuten rijden naar Kippel. De autotrein vertrekt minimaal ieder half uur van 5.30 t/m 24.00 uur. Van Basel naar Kippel is het ongeveer twee uur rijden.

Kippel is tevens via het Rhônedal bereikbaar (Basel-Bern-Martigny of Genève-Lausanne-Martigny), de ingang tot het Lötschental ligt bij Gampel-Steg halverwege Sierre en Brig. Het is in het Lötschental verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben.

Uw auto parkeert u op onze parkeerplaats naast de trap die toegang biedt tot de chalets. Ook in de winter wordt de weg naar ons chalet sneeuwvrij gehouden. Mocht er toch sneeuw liggen dan rijdt u met traction control of vierwielaandrijving in combinatie met winterbanden probleemloos naar de parkeerplaats. Anders gebruikt u sneeuwkettingen, die u het beste bij het tankstation, net na de tunnel in Kippel, monteert.