Verhuur en contact

Maak nu gebruik van onze tijdelijke aanbieding voor 2 personen en huur ons prachtige chalet met een korting van €100,- op de hiernaast vermelde wekelijkse huurtarieven! 

Voor het aanvragen van onze informatiebrochure, informatie over de beschikbaarheid en het reserveren van Chalet Klein Zwitserland kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Onze huurprijzen en de beschikbaarheid van Chalet Klein Zwitserland vindt u hiernaast. Als een week bezet is, neem dan toch contact op want ik weet eventueel een vergelijkbaar alternatief.

* De vermelde huurtarieven betreffen de huursom voor één week van zaterdag 16.00u tot zaterdag 10.00u. Wilt u slechts een lang weekend of een midweek? Neem dan even contact op. De huurprijzen zijn inclusief het gebruik van stroom, gratis wifi, openhaard hout en eindschoonmaak. Het tarief is exclusief de kosten voor het gebruik van bed- en keukenlinnen ad CHF15,- per persoon (optioneel) en Kurtaxe (verplicht) ad. €2,- p.p.p.n. voor volwassenen en €1,- p.p.p.n voor kinderen van 6-16 jaar.

Download hier onze informatiebrochure.


Contactformulier 

Beschikbaarheid en huurprijzen*

Vakantiehuis te koop Oberwallis

 tel: +31628271492

email: info@chaletkleinzwitserland.nl